To hunkøn blogger om glæder, frustrationer, gode råd, hurra-oplevelser gennem den fælles vægttabsrejse de er draget ud på.
Hvis du vil læse mere om os, og baggrunden bag bloggen kan du læse vores indlæg her;
http://slippippiloes.blogspot.com/2011/05/lidt-om-tankerne-bag-bloggen-og.html


fredag den 27. maj 2011

Kære L,

Så blev det fredag og jeg har været på vægten. Denne gang sagde den -0,5 kg. og det er jeg ganske godt tilfreds med! Jeg er faktisk bare taknemmelig over at jeg overhovedet har tabt mig, når det er blevet til to drukture og en syndeaften med chips.
På to uger har jeg tabt 2,2 kg. og jeg føler ikke at jeg undværer noget, hvilket helt klart er det vigtigste for mig!

Denne weekend står den på tøseaften lørdag med raclette og masser af de våde varer, sing stars, snak og ballade, og jeg glæder mig! Jeg regner med at holde mig fra chips som jeg plejer, men ellers vil jeg ikke holde mig tilbage.

T og jeg skal forhåbentlig snart ud og spille squash igen og så har vi stadig turen i svømmehal til gode, men det skal nok komme det hele :-)

Hvordan går det med dig? Var det i denne uge du skulle mødes med diætisten igen eller er det først i næste uge?

Kram S

torsdag den 26. maj 2011

Kære L,

Så havde jeg min første syndedag i går. Kun med chips sent på aftenen, så ikke hele dagen, dog! Jeg var i et underligt humør og havde brug for at 'rase' ud, og det blev så med chips i stedet for en løbetur, der jo havde været noget bedre for mig...
Jeg tror faktisk jeg gjorde det for at sabotere mig selv... Ved du hvad jeg mener? Jeg tabte mig jo meget i fredags og har vejedag i morgen, så for at bevise overfor alle at jeg er en fiasko, besluttede jeg mig for at spise chips... Fuck, hvor er det åndssvagt!!
Nå, men jeg sidder oppe på hesten igen og ryster på hovedet af mig selv. Jeg skal ud af den her bobble, hvor jeg tror jeg ikke er noget værd (tak for hjælpen, brormand!) og begynde at tro på mig selv. For jeg KAN og jeg VIL!
Hvordan går det hos dig, søde?

Kram

tirsdag den 24. maj 2011

Kære L,

Så blev det tirsdag og det er en lettelse at være kommet i gang med at tælle kalorier igen! Weekenden var overhovedet ikke slem madmæssigt, jeg spiste bare færre kalorier for at give lidt plads til to gange fest - men sprutkalorierne har ikke været helt i kontrol. Til gengæld gik jeg en masse fredag OG dansede og jeg holdt mig fra chips og lignende! Så jeg har gjort det bedste jeg kunne, synes jeg!

Hvordan har din weekend været, søde?

Knus S